Yritys Leader – tuki haettavissa nyt!

Nouseva Rannikkoseutu ry:llä on haettavissa uusi Yritys Leader -tuki. Yritys Leader on tarkoitettu 1-2 henkilöä (yrittäjä mukaan lukien) työllistäville mikroyrityksille tai liiketoimintaa harjoittaville yhdistyksille, joiden toimipaikka on Norsun alueella. Toimialarajoitukset ovat samat kuin maaseuturahastossa (https://www.nousevarannikkoseutu.fi/fi/rahoitus/rahoituslinjaukset).

Tukea myönnetään uuden liiketoiminnan aloittamiseen tai nykyisen toiminnan pitkävaikutteiseen kehittämiseen. Investointiin tukea saa 35 % ja kehittämiseen 50 %. Tuen määrä on 200-1.000 euroa. Tämä tuki on tarkoitettu pienien projektien toteuttamiseen. Isompia projekteja rahoitamme maaseuturahastosta entiseen tapaan.

Tukea voi hakea jatkuvasti lähettämällä tukihakemuksen sähköpostitse toimisto@nousevarannikkoseutu.fi. Päätökset tehdään aina kuukauden lopussa. Tuki on harkinnanvaraista ja hakemukset laitetaan tärkeysjärjestykseen hakemuksesta ilmenevien tietojen perusteella. Arvioinnissa etusijalle nousevat hakijat, jotka tuen avulla pystyvät eniten uudistamaan liiketoimintaansa. Nouseva Rannikkoseutu varaa itselleen täyden oikeuden hyväksyä tai hylätä hakemus. Tukea myönnetään niin kauan kuin 15.000 euron vuosittainen määräraha riittää. Tukea ei myönnetä takautuvasti ennen hakemuksen jättämistä toteutuneelle projektille.

Lue lisää nettisivuiltamme: https://www.nousevarannikkoseutu.fi/fi/rahoitus/yritys-leader, mistä löytyy myös hakulomake.