jälkiä hangella

Valokuvauskilpailu

Lumijoen kunta järjestää vuoden 2021 aikana 4 valokuvauskilpailua eri vuoden aikojen mukaan. Valokuvauskilpailut päättyvät 31.3 talvi, 31.5 kevät, 31.8 kesä ja 31.11 syksy.

Voittajat valitsee Lumijoen kunnan brändityöryhmä n. kahden viikon päästä kilpailun päättymisestä. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja kilpailun voittajien nimet julkaistaan kunnan kotisivulla ja facebook-sivustolla.

Kevään kilpailu päättyy 31.5.2021.

Kuvan on oltava osallistujan itsensä ottama. Kuvien monimuotoisuus paikkojen ja/tai kuvissa olevien ihmisten osalta on suotavaa. Varmista kuvissa esiintyviltä henkilöiltä suostumus valokuvan käyttöön. Kuvien tulee olla hyvälaatuisia. Kaikkia yleisimpiä kuvaformaatteja voi käyttää. Esimerkiksi jpg-formaatissa kuvan tiedostokoko tulee olla vähintään noin 1 MB, jotta kuvan koko on riittävä.

Kilpailuun voi osallistua enintään 10 kuvalla ja vain 1 kuva/osallistuja/kilpailu voidaan palkita. Kilpailuun osallistuvien kuvien käyttöoikeus jää Lumijoen kunnalle korvauksetta. Tekijänoikeus säilyy kuvaajalla.

Voit palauttaa kuvat sähköpostiin: valokuvakilpailu(at)lumijoki.fi Viestin enimmäiskoko liitteineen voi olla 30 mb. Kirjoita viestin otsikoksi kuvakilpailu. Laita mukaan omat yhteystietosi sekä missä ja milloin kuva on otettu. Tässä linkki kilpailuilmoitukseen.

Palkinnot: Kevätkilpailun voittaja saa 150€ lahjakortin valitsemaansa Lumijoella sijaitsevaan yritykseen.