Tyhjä liikuntahalli

Liikuntahalli

Liikunta- ja kuntosali avataan 10.5.2021, enimmäismäärä 20 henkilöä. Hygienia-, etäisyys- ja maskisuosituksia tulee noudattaa.

  • Alle 18-vuotiaiden ryhmäharrastustoiminta voi jatkua normaalisti. Toiminnassa on noudatettava eri viranomaisten, kunnan ja lajiliittojen koronaohjeistuksia.
  • Aikuisten ryhmäharrastustoiminta voi jatkua ma 10.5. alkaen. Toiminnassa on noudatettava eri viranomaisten, kunnan ja lajiliittojen koronaohjeistuksia. Harrasteryhmien enimmäiskoko vuorolla voi olla 20 henkilöä, mutta jakautumista pienryhmiin mahdollisuuksien mukaan suositellaan.

Liikuntahallin käyttövuorot kevät 2021

Vuonna 1989 valmistuneessa liikuntahallissa on monipuoliset liikunnanharrastusmahdollisuudet, mm. kuntosali. Liikuntasalissa voi pelata lento- ja sulkapalloa sekä salibandyä, jota varten on myös kaukalo. Lumijoen liikuntahalli sijaitsee Lumijoen peruskoulun vieressä, osoitteessa Poutalantie 1.

Liikuntahallin aukioloajat
maanantaista torstaihin15 – 22
perjantaisin15 – 21
lauantai ja sunnuntai11 – 19

Liikuntahallin salin käyttömaksut

Paikkakuntalaiset:

koko sali / 1 h4 €
puoli salia / 1 h2 €

 Ulkopaikkakuntalaiset:

koko sali / 1h8 €
puoli salia / 1 h4 €

Hinnat sisältävät 10% arvonlisäveron.
Tiedustelut ja varaukset liikuntahallin käyttövuoroista vapaa-aikatoimenohjaaja Salla Mertalalta

Mahdolliset vuorojen peruutukset on tehtävä viimeistään edellisenä päivänä vapaa-aikatoimenohjaajalle puhelimitse. Perumattomista vuoroista peritään käyttömaksu.