Uusia linja-autovuoroja reitille Lumijoki-Raahe kesäkuussa 2024

Yhteydet Lumijoen ja Raahen välillä paranevat, kun Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen kilpailuttamat uudet linja-autovuorot käynnistyvät. Vuoroja lisätään sekä 3.6.2024 alkavalle kesäkaudelle että 5.8.2024 alkavalle talvikaudelle. Uudet vuorot parantavat erityisesti toisen asteen opiskelijoiden kulkuyhteyksiä. Lumijoen ja Raahen välille tulee myös myyntiin kausilippu, jonka hinta liikenteen käynnistyessä on 107 €.

Kesäarkipäivinä Lumijoen ja Raahen välillä kulkee kaksi linja-autovuoroa kumpaankin suuntaan. Kesäkauden alussa käynnistyy uusi vuoro, joka lähtee Raahesta klo 15.40. Talviarkipäivinä vuoroja kulkee neljä kumpaankin suuntaan. Talvikauden alussa käynnistyvä uusi vuoro saapuu Raaheen klo 8.45 ja lähtee Raahesta klo 14.05. Osa talvikauden vuoroista ajetaan vain peruskoulun koulupäivinä. Lauantaisin vuoroja kulkee jatkossakin kaksi kumpaankin suuntaan. Samalla osaan nykyisistä vuoroista tehdään aikataulu- ja reittimuutoksia.

Lipputuotteita linja-autovuoroihin myydään verkossa ja linja-autoissa. Kertalippuja on saatavilla verkosta Matkahuollon aikatauluhausta sekä Reitit ja liput -mobiilisovelluksesta. Linja-autoissa kertalippuja myydään käteisellä sekä yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla. Säännöllisesti matkustavien kannattaa hankkia Reitit ja liput -mobiilisovelluksesta kausi- tai sarjalippu, jolla matkustaminen on kertalippua edullisempaa. Kausilipulla voi matkustaa 30 vuorokauden aikana rajoittamattomasti Lumijoen ja Raahen välisissä vuoroissa.

Vuorojen aikataulut ovat saatavilla Matkahuollon aikatauluhausta, reittioppaasta ja Reitit ja liput -mobiilisovelluksesta sekä Google Mapsista. Aikatauluja on saatavilla myös linja-autoista.

Linkkiluettelo

Matkahuollon aikatauluhaku
www.matkahuolto.fi

Matkahuollon reittiopas
https://reittiopas.matkahuolto.fi/

Matkahuollon Reitit ja liput -mobiilisovellus
https://www.matkahuolto.fi/matkustajat/reitit-ja-liput-mobiilisovellus

Google Maps
https://maps.google.fi

Asiakaspalautteet
Liikenteen asiakaspalvelu, www.palautevayla.fi/aspa tai 0295 020 600