puu talvisessa auringonlaskussa

TALVI 2021 VALOKUVAUSKILPAILUN TULOKSET

Arvosteluun lähetettiin noin 90 kuvaa 19 kuvaajan toimesta. Arvosteluraatin valinta oli erittäin vaikea, koska laadukkaita ja taiteellisia kuvia oli erittäin paljon. Raati päätyi palkitsemaan kolme parasta lahjakortilla ja kaikki mukaan osallistuneet 10 €:n lahjakortilla paikalliseen pizzeriaan.

puu talvisessa auringonlaskussa
puu talvisessa auringonlaskussa

VOITTAJA KUVA – 150 € lahjakortti haluamaansa Lumijoella toimivaan yritykseen. Kuvan lähetti Mauri Kallio

Arvosteluraadin arvio kuvasta: Kuvaan on saatu tallennettua upea talvinen HETKI. Sommittelu, kontrasti, värit ja tunnelma olivat arvosteluraadin mielestä parhaimmat.

maalaismaisema talvella
maalaismaisema talvella

TOISEKSI TULUT KUVA – 100 € lahjakortti haluamaansa Lumijoella toimivaan yritykseen. Kuvan lähetti Sanni Vanhala

Arvosteluraadin arvio kuvasta: Rauhallisuus, kylämäisyys, luonto lähellä, miellyttävä tunnelma (ei aina aurinkoa), tasapainoinen kuva. Sommittelu on onnistunut ja tarkkarajaisuus mukana maisemakuvassa.

luminen merimaisema
Varjakan merimaisema

KOLMANNEKSI TULLUT KUVA – 50 € lahjakortti haluamaansa Lumijoella toimivaan yritykseen.

Jenna Oksanen

Arvosteluraadin arvio kuvasta: Lumijoen merellisyys on saatu tallennettua kuvaan. Hetki tallennettu ja värien tasapaino on miellyttävä.

Arvosteluraadin mielestä useampiakin kuvaajia olisi voinut palkita. Raati päätti antaa kunniamainintoja seuraaville kuvaajille: Sanna Savilammelle monesta upeasta kuvasta, Eemil Hintsalalle talvisesta pupunloikka kuvasta, Salla Mertalalle hienosta Kyrön myllyn kuvasta, Anu Tuoviselle Varjakan luonnonvetovoimasta, Tuulikki Kämäräiselle hauskimmasta kuvasta ja Pekka Greusille upeasta Viiksitimalin kuvasta.

Arvosteluraati kiittää myös muita mukana olleita kuvaajia. Kaikki sijasta 4 eteenpäin sijoittuneet kuvaajat saavat myös 10 € lahjakortin Lumijoen pizzeriaan.

Valokuvauskilpailun kevät-osio jatkuu 31.5.2021 saakka. Lisätietoa löydät valokuvauskilpailusta täältä: https://www.lumijoki.fi/kulttuuri-vapaa-aika-ja-matkailu/kulttuuri/valokuvauskilpailu/