Minun arkeni ja elämäni / kuntalaiskyselyn vastausmäärät

Arvoisat lumijokiset,

Minun arkeni ja elämäni -tiedonkeruu on päättynyt pe 28.5.2021. Lumijoen kunta ja Pohjois-Pohjanmaan sote-uudistushanke kiittävät lämpimästi kaikkia vastaajia!

Kunnastamme kyselyyn vastasi sähköisen kyselyn kautta 54 henkilöä. Koko maakunnassa kyselyyn vastasi sähköisesti 4510 henkilöä.

Miten hyödynnämme tuloksia?

Maakunnallisista tuloksista julkaistaan raportti syksyllä 2021. Tuloksia hyödynnetään useissa tärkeissä asiakirjoissa. Näitä ovat muun muassa maakunnallinen hyvinvointikertomus ja -suunnitelma sekä Pohjois-Pohjanmaan sote-uudistukseen liittyvä sote-palvelustrategia. Tuloksia hyödynnetään esimerkiksi pohjoispohjalaisten ihmisten hyvinvointia edistävän yhteistyön kehittämisessä, jossa on mukana lukuisia toimijoita. Eri alojen asiantuntijat hyödyntävät tuloksia myös omassa työssään (mm. poliisilaitos, sairaanhoitopiiri, sosiaali- ja terveyspalvelujen kehittäjät, järjestöt, Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus, maakuntaliitto, aluehallintovirasto). Näin ollen tuloksia hyödynnetään monilla eri tavoilla ja erilaisissa tilanteissa.