Yhdistelmätyöntekijän toimi

66/2021

Lumijoen kunnan ateria- ja puhtauspalvelut hakee 15.10.2021 alkavaan toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen ammattitaitoista yhdistelmätyöntekijää (työaika 38,25h/vko)

Työtehtävät sisältävät avustavia keittiötöitä valmistus- ja palvelukeittiössä. Laitoshuoltajan työtehtävissä noudatetaan annettuja mitoituksia ja työohjeita ylläpito ja perussiivouksissa. Työt voivat sijaita kunnan eri kiinteistöissä tarpeen mukaan.

Tehtävään valitulta vaaditaan laitoshuoltajan tai toimitilahuoltajan ammattitutkinto tai monipuolista kokemusta puhtaanpidon työtehtävistä. Cateringalan koulutus tai työkokemus ammattikeittiöistä katsotaan eduksi. Lisäksi vaaditaan hygieniapassi.

Työtehtävien hoitaminen edellyttää myös kykyä itsenäiseen ja tiimityöskentelyyn sekä hyviä asiakaspalvelutaitoja, joustavuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Palkkaus on KVTES: n mukainen ja koeaika 4 kk. Ennen työn vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja sekä lain edellyttämä rikosrekisteriote 2002/504 lasten kanssa työskentelystä.

Hae paikkaa 10.10 klo 15.00 mennessä. Lisätietoja

Ateria- ja puhtauspalveluiden työnjohtaja Sinikka Halonen sinikka.halonen@lumijoki.fi
040 6569572