Vanhempainyhdistyksen syysterveiset

Tervehdys kaikille! 

Lumijoen vanhempainyhdistys on käynnistellyt hiljalleen uudestaan toimintaansa ja tässä kaikille vanhempainyhdistyksen syysterveiset! 

Vanhempainyhdistyksestämme lyhyesti

Lumijoen vanhempainyhdistyksen tavoitteena on tehdä yhteistä työtä kaikkien lumijokisten lasten ja nuorten hyväksi. Tarkoituksena on kehittää yhteistyötä sekä päiväkodin, koulun että muiden toimijoiden kanssa ja järjestää mukavaa toimintaa kuntamme lapsille, nuorille ja perheille. Lumijoen vanhempainyhdistys on rekisteröity yhdistys ja Suomen vanhempainliiton jäsenyhdistys. Lisää yhdistyksemme toiminnasta voit lukea yhdistyksemme verkkosivuilta. Löydät yhdistyksemme myös Instagramista nimimerkillä @lumijoenvanhempainyhdistys

Vanhempainyhdistyksen esittäytyminen

Vanhempainyhdistys esittelee toimintaansa päiväkodin vanhempainillassa 26.9. sekä koko koulun vanhempainillassa 27.9. Vanhempainiltojen yhteydessä on mahdollisuus liittyä yhdistyksemme jäseneksi helposti jäsenilmoittautumislomakkeen täyttämällä.

Jäseneksi

Kaikki uudet jäsenet ovat lämpimästi tervetulleita joukkoomme! Jäseneksi voit ilmoittautua vanhempainiltojen lisäksi sähköisellä liittymislomakkeella tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen lumijoenvanhempainyhdistys@gmail.com. Voit myös osallistua vanhempainyhdistyksen seuraavaan kokoukseen ke 4.10. klo 18 Lumijoen koulun ruokasalissa ja liittyä jäseneksemme kokouksen yhteydessä. Jäsenistä ylläpidetään jäsenrekisteriä, ja jäsenrekisterin tietosuojaseloste löytyy yhdistyksemme verkkosivuilta. 

Yhdistyksemme nykyisen johtokunnan kausi kestää kaksi vuotta, joten jäseneksi liittyessäsi sinun ei tarvitse sitoutua mihinkään. Liittyminen yhdistykseemme on maksutonta. Voit siis liittyä joukkoomme matalalla kynnyksellä ja osallistua toimintaan omien resurssiesi puitteissa! Tule siis mukaan ideoimaan ja toteuttamaan erilaista toimintaa kuntamme lasten ja nuorten hyväksi!

Syysterveisin Lumijoen vanhempainyhdistys ry