Peltomaisema

PÄIVÄTOIMINTA

Päivätoiminta tarjoaa monipuolista kuntouttavaa ja sosiaalista toimintaa, sekä osa- aikaisesti, että kokopäiväisesti ryhmätoimintana ikäihmisille. Päivätoiminnan tarkoitus on parantaa ja ylläpitää asiakkaan fyysistä, psyykkistä ja sosiaalista toimintakykyä. Se tukee ja auttaa selviytymistä päivittäisissä toimissa omassa kodissa. Päivätoiminta tarjoaa tarvittaessa myös päivähoitomahdollisuuden ja vapaapäivän omaishoitajille.

Tällä hetkellä Lumijoella päivätoiminta toteutetaan palvelupäivinä, palvelutalo Lumilyhdyn tiloissa. Jatkossa päivätoiminnan/palvelupäivien määrää on suunnitelmissa lisätä tarpeen mukaisesti.

Palvelukeskus Lumilyhty
Lumijoentie 1237
91980 Lumijoki

SENIORIKORTTI

Seniorikortti on tarkoitettu 65 vuotta täyttäneille. Kortti mahdollistaa uimisen ja osallistumisen yleisiin vesivoimisteluihin Virkistysuimala Zimmarissa. Seniorikortti oikeuttaa sisäänpääsyyn arkisin ennen klo 16.00. Viikonloppuisin ei ole rajoituksia. Kortti ei käy maksuvälineenä terveyskeskuksen järjestämään vesivoimisteluun.

Kortin voi lunastaa Virkistysuimala Zimmarista voimassa olevaan Seniorikortin omavastuuhintaan. Hinta on toistaiseksi 50 e. Ostotilanteessa asiakkaan on todistettava henkilöllisyytensä. Kortti on voimassa ostopäivästä lähtien yhden vuoden. Samalla kortilla saa vapaan pääsyn Lumijoen liikuntahalliin kortin voimassaoloaikana. Kulkulätkän liikuntahalliin voi hakea Lumijoen kirjastosta, kulkulätkästä menee 20 euron panttimaksu (jonka saa takaisin, kun lätkän palauttaa).

Lisätietoja yllä olevista asioista:
palveluvastaava
Eija Tuomi p. 040 487 4437
eija.tuomi(at)lumijoki.fi