Kuntoportaat

Liikuntakoordinaattori

Lumijoen liikuntakoordinaattorina toimii Pirjo Luoto. Häneen voi olla yhteydessä, jos haluaa tukea omaan hyvinvointiin liikunnan ja ravitsemuksen tiimoilta.

Yhteystiedot:

p. 040 182 4615
pirjo.luoto@lumijoki.fi

Ajankohtaisia asioita pääset seuraamaan myös facebookin kautta:

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on fb.png


HOX! Ikäihmisille joka maanantai klo 11-12 toiminnallista liikuntaa (venyttelyä ja kevyttä liikehdintää) Lumilyhdyn tiloissa.

Liikuntaneuvonta on yksilöön kohdistuvaa, terveyden ja hyvinvoinnin edistämisen ammattilaisen antamaa ohjausta liikunnalliseen elämäntapaan. Liikuntaneuvonta on prosessi, jonka tavoitteena on erityisesti terveytensä ja hyvinvointinsa kannalta liian vähän liikkuvien ihmisten aktivoiminen.

Terveysliikuntaa on kaikki liikkuminen, joilla on myönteistä vaikutusta terveyteen. Tavoitteena ei ole suorituskyvyn parantaminen, kuten urheilussa vaan hyvän terveyskunnon saavuttaminen ja ylläpito.

Maksuttomassa elintapaneuvonnassa saat tukea liikuntaan, uneen ja ravintoon liittyvissä asioissa. Ota rohkeasti yhteyttä liikuntakoordinaattori Pirjo Luotoon p.040 182 4615, pirjo.luoto(at)lumijoki.fi, Toripolku 3 (Lumijoen kirjasto)

Elintapaneuvonnan alkukartoituslomake

Kirjastolla on lainattavissa teleskoppikävelysauvoja, kahvakuulia, frisbeekiekkoja, ranne- ja nilkkapainot. Lainaamiseen tarvitset kirjastokortin.

HOX! Kansalaisopiston kevään tunnit ovat alkaneet 10.1. Vielä ehdit mukaan harrastamaan vaikka paritanssia, lavis-lavatanssihumppaa, kuntosali ja liikuntapiiriä, dancelift tanssillista jumppaa aikuisille tai lihaskuntojumppaa. Jos osallistut vain kevään tunneille niin maksu on n. puolet kokonaishinnasta joka laskutetaan jälkikäteen. Ei muuta kuin ilmottautumaan:https://www.opistopalvelut.fi/liminka/courses.php?l=fi#pos-2-12