Outi-kirjastot tarjoavat asiakkaidensa käyttöön valikoiman laadukkaita e-aineistoja. Osa palveluista on käytettävissä vain kirjaston tiloissa. Etäkäytön sallivien palvelujen käyttö vaatii Outi-kirjastokortin ja PIN-koodin. PIN-koodin voi pyytää kirjaston asiakaspalvelusta.

Outi-Finna

Outi-kirjastojen kotisivu. Voit hakea aineistoa, tehdä varauksia, uusia lainojasi ja muuttaa yhteystietojasi.

Outi-kirjastojen e-aineistolista

Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan e-kirjasto

eMagz

Laaja valikoima kotimaisia aikakauslehtiä digitaalisina näköislehtinä. Käytettävissä kirjaston asiakaskoneilla ja kirjaston langattomassa verkossa.

ePress

Kotimaisia sanomalehtiä digitaalisina näköislehtinä. Käytettävissä kirjaston asiakaskoneilla ja kirjaston langattomassa verkossa.

PressReader

Sanoma-ja aikakauslehtiä 120 eri maasta yli 60 kielellä. Lehtiä voit selata mobiililaitteella kirjaston langattomassa verkossa PressReader- sovelluksella tai kirjaston asiakaskoneilla. Selaaminen on mahdollista sovelluksella kolmen päivän ajan sen jälkeen kun olet poistunut kirjaston verkosta. Kirjautumista ei vaadita kirjaston asiakaskoneella  tai kirjaston langattomaan verkkoon liitetyllä laitteella.Lehtiä voi myös ladata laitteelle luettavaksi myöhemmin. Palvelu on käytettävissä kaikilla Outi-kirjastoilla. Linkki etäkäyttöön

RedFoxsanakirja

Monikielinen sanakirja joka kääntää 41 kielelle. Sisältää myös erikoissanastoja ja kieltenopetusmateriaalia. Käytettävissä kirjaston asiakaskoneilla ja kirjaston langattomassa verkossa. Etäkäyttöön tarvittavat kirjautumistunnukset voi pyytää kirjaston asiakaspalvelusta.

Rockway

Suomalainen soitonopetuksen verkkopalvelu, josta voit lainata laulun-tai soitonopetuskursseja kotikäyttöön. Palvelun käyttö vaatii kirjastokortin ja tunnusluvun. Linkki etäkäyttöön

Naxos Music Library

Klassisen musiikin kuuntelupalvelu. Musiikkia yli 100 000 CD-levyn verran. Kuuntelusession maksimipituus on kaksi tuntia. vaatii tunnistautumisen kirjastokortilla.

Naxos Music Library Jazz

Jazzmusiikin kuuntelupalvelu. Musiikkia n. 10 000 CD-levyn verran. Vaatii tunnistautumisen kirjastokortila.

Viddla

Elokuvien suoratoistopalvelu. Kotimaisia ja ulkomaisia elokuvia. Lainaamiseen tarvitset kirjastokorttisi numeron ja PIN-koodin. Voit lainata 3 elokuvaa/ kk.

Overdrive

E-kirjoja ja e-äänikirjoja pääosin englanniksi. Lainaamiseen tarvitset kirjastokorttisi numeron ja PIN-koodin.

 

 

Lumijoen kirjasto Hiidenkivi
Toripolku 3
91980 Lumijoki
050 440 0375
kirjasto (at) lumijoki.fi

Kirjasto- ja kulttuuritoimenjohtaja
Riitta Tranberg
040 358 8871
riitta.tranberg(at)lumijoki.fi

Kirjastosihteeri
Sari Tornio
sari.tornio (at) lumijoki.fi