Outi-kirjastot tarjoavat asiakkaidensa käyttöön valikoiman laadukkaita e-aineistoja. Osa palveluista on käytettävissä vain kirjaston tiloissa. Etäkäytön sallivien palvelujen käyttö vaatii Outi-kirjastokortin ja verkkokirjaston tunnusluvun. Tunnusluvun voi pytää kirjaston asiakaspalvelusta.

Outikirjastot

Outi-kirjastojen e-aineistolista

Outi-kirjastojen e-kirjakokoelma

Palvelu on käytössä kaikilla Outi-kirjastoilla.

Valtakunnallinen E-kirjasto

Selaa koko Suomen kirjastojen e-kirja valikoimaa. Myös vapaasti saatavilla olevia e-kirjoja. Palvelu on kaikille avoin.

eMagz

Laaja valikoima kotimaisia aikakauslehtiä digitaalisina näköislehtinä. Käytettävissä kirjaston asiakaskoneilla ja kirjaston langattomassa verkossa.

ePress

Kotimaisia sanomalehtiä digitaalisina näköislehtinä. Käytettävissä kirjaston asiakaskoneilla ja kirjaston langattomassa verkossa.

Flipster

Valikoima englanninkielisiä aikakauslehtiä digitaalisina näköislehtinä. Käytettävissä kirjaston asiakaskoneilla ja kirjaston langattomassa verkossa. Etäkäyttö vaatii kirjautumisen kirjastokortilla.

PressReader

Sanoma-ja aikakauslehtiä 120 eri maasta yli 60 kielellä. Lehtiä voit selata mobiililaitteella kirjaston langattomassa verkossa PressReader- sovelluksella tai kirjaston asiakaskoneilla. Selaaminen on mahdollista sovelluksella kolmen päivän ajan sen jälkeen kun olet poistunut kirjaston verkosta. Kirjautumista ei vaadita kirjaston asiakaskoneella  tai kirjaston langattomaan verkkoon liitetyllä laitteella.Lehtiä voi myös ladata laitteelle luettavaksi myöhemmin. Palvelu on käytettävissä kaikilla Outi-kirjastoilla.

 

RedFoxsanakirja

Monikielinen sanakirja joka kääntää 41 kielelle. Sisältää myös erikoissanastoja ja kieltenopetusmateriaalia. Käytettävissä kirjaston asiakaskoneilla ja kirjaston langattomassa verkossa. Etäkäyttöön tarvittavat kirjautumistunnukset voi pyytää kirjaston asiakaspalvelusta.

Rockway

Suomalainen soitonopetuksen verkkopalvelu, josta voit lainata laulun-tai soitonopetuskursseja kotikäyttöön. Palvelun käyttö vaatii kirjastokortin ja tunnusluvun.

Naxos Music Library

Klassisen musiikin kuuntelupalvelu. Musiikkia yli 100 000 CD-levyn verran. Kuuntelusession maksimipituus on kaksi tuntia. vaatii tunnistautumisen kirjastokortilla.

Naxos Music Library Jazz

Jazzmusiikin kuuntelupalvelu. Musiikkia n. 10 000 CD-levyn verran. Vaatii tunnistautumisen kirjastokortila.

 

 

Lumijoen kirjasto Hiidenkivi
Toripolku 3
91980 Lumijoki
050 440 0375
kirjasto (at) lumijoki.fi

Va. Kirjasto- ja kulttuuritoimenjohtaja
040 358 8871
Kirjastosihteeri
Sari Tornio
sari.tornio (at) lumijoki.fi

Kirjastovirkailija
Jonna Vallström
jonna.vallstrom (at) lumijoki.fi