Lumijoen kunnan alueella toimii Lakeuden kansalaisopisto. Opiskelu kansalaisopistossa on omaehtoista, yhteisöllistä ja osallistavaa. Vapaan sivistystyön kurssit eivät ole tutkintotavoitteisia. Osallistuminen kursseille perustuu ihmisen omaan haluun oppia, kehittyä ja tavata muita samasta harrastuksesta kiinnostuneita. Kuntalaiset voivat vaikuttaa kurssitarjontaan esittämällä omia toiveitaan janne.nevala(at)liminka.fi

KANSALAISOPISTOSSA ON LUKUVUONNA 2016 - 2017 KÄYTÖSSÄ SEURAAVAT  MAKSUETUUDET:
Lakeuden kansalaisopistossa on käytössä opintoseteli, jolla voi osallistua kaikkiin opistossa järjestettyihin piireihin ja kursseihin lukukauden aikana opiston toiminta-alueella (Lumijoki, Liminka, Tyrnävä). Kortti on hankittava erikseen sekä syys- että kevätlukukaudeksi. Opintosetelin hinta on 150 €/lukuvuosi (ei kata materiaalimaksuja). Työttömien opintokortti on 30,00 €/lukuvuosi ja kortin saa todistamalla työttömyytensä (ei kata materiaalimaksuja). Kortti näytetään opettajalle kunkin piirin ja kurssin alkaessa.
Tällaisen "ahkeran opiskelijan" opintokortin voi lunastaa Lumijoella kunnantalolta tai kirjastosta ja työttömien opintokortin Lumijobilta niiden aukioloaikoina.

Katso opiston ohjelma täältä, kohdasta kurssit, Lumijoki

Ohje netti-ilmoittautumiseen

Linkki Lakeuden kansalaisopiston kotisivuille

 

 

Lakeuden kansalaisopisto
kansalaisopiston rehtori
Janne Nevala
050 318 2043
janne.nevala(at)liminka.fi