Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja

Ilmoitus, 03.04.2019

12/2019

Lumijoen kunnassa on haettavana varhaiskasvatuksen lastenhoitajan toistaiseksi täytettävä toimi. Tehtävä täytetään 1.8.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tehtävän kuvaus  
Tehtävien sijoituspaikkana on Päiväkoti Ensilumi, joka on 70 paikkainen päiväkoti, jossa lapset ovat iältään 1-5-vuotiaita. Päiväkoti toimii jatketulla aukiololla. Suunnitelmissa on aloittaa avointa varhaiskasvatusta kerhomuotoisena toimintana.
Tarjoamme luonnonläheisen työpaikan pienessä kunnassa. Arvostamme myönteistä, sitoutunutta ja osallista työasennetta, kiinnostusta luontopainotteiseen työotteeseen ja hyviä tiimityötaitoja.

Varhaiskasvatuslaki 28§:
Kelpoisuusvaatimuksena varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävään on kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava soveltuva tutkinto, joihin sisältyy tai joita on täydennetty riittävän laajoilla lasten hoidon, kasvatuksen ja opetuksen tutkinnonosilla.

Työsuhteen alussa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun on toimitettava nähtäväksi hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan ja lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen voimassa oleva rikosrekisteriote, 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista.

Hakuaika päättyy 17.4.2019 klo 15. Hakemus tehdään Kuntarekry.fi palvelussa ja siihen liitetään mukaan kelpoisuustodistus ja ansioluettelo.

Lisätiedot
http://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/varhaiskasvatuksen-lastenhoitaja-225105/?r=2

Yhteystiedot
Varhaiskasvatusjohtaja Leena Kronqvist p.040 5080296 ja sp. leena.kronqvist@lumijoki.fi